Col, arròs i fesols

Si llegiu l’apartat de Qui som? us expliquem que este bloc és pels miravetans abans de res i que està escrit en miravetà perque ademés de documenta receptes també volem documentar com parlem. Pos avui la Carme del Berrero mos ha fet un regalo gravant la seua recepta de col amb fesols, arròs i alls, Carme, la teu veu a partir d’avui passa a la posteritat!

La Carme mos explica que este és lo plat preferit de son fill Josep que a vegades ve des de Móra expressament per a minjar-ne, així que la Laura de Vidal ha decidit fer-ne pels seus xiquets i èxit total, han llepat lo plat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s