Cóc en recapte

Esta recepta se fa a tot Catalunya però la posem aquí pos perque mos agrada! L´hem fet amb la pasta de coca de l’Àngeles que podeu trobar aquí però també se pot fer amb pasta de pa que podeu fer a casa o comprar a Ca Milio i afegir-hi oli, tornar-la a pastar i deixar-la tornar a pujar.

La que escriu, la Laura de Vidal, recordo que ma ieia, la Maria de Vidal ne feia molt de tant en tant amb llanguanissa de Ca la Rosario o Ca la Paquita, i sardines de Cal Pagès. Lo que més m’agradava era la pasta amb la ceba així que me minjava la llanguanissa, la sardina i el pebrot primer i deixava la pasta amb ceba pel final. Una vegada ne quedava un tallet i ma ieia me´l va guardar per a sopar, devia tindre vuit anys. I quan només quedava lo tros preferit la Pepita de Burrec mos va cridar per la finestra per a xerrar. Quan vaig tornar a la taula lo tall havia desaparegut! Resulta que mun ieio Antonio se l´havia minjat perque se pensava que no m’agradava, lo molt llest….

Amb esta recepta de pasta tan fàcil no teniu excusa per a no fer-ne esta nit per a sopar!

Ingredients:

  • Pasta de coca de l’Àngeles, la trobareu aquí
  • Ceba tallada fina i sofregida
  • Pebrot escalivat
  • Anxoves o sardines salades
  • Llanguanissa

Prepararció

  • Esteneu la pasta amb los dits en una llauna de forn forrada amb paper.
  • Escampeu la ceba i damunt poseu-hi el pebrot, anxoves i la llanguanissa.
  • Coeu-ho al forn precalentat a 180 graus hasta que les vores estiguin torrades, uns 35 minuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s