Col i pataca amb ceba i cansalada

Juanito Treig de Ca Pirri mos recorda una recepta d´hivern d’aquelles que no cansen mai i que serveixen per a alimentar un exèrcit, com diu Juanito, amb plats com este ningú passava gana. La Carme de Parreu i la Cintín també mos l´han explicat però amb bledes. Mos diuen que se´n feia una cassola ben grossa i en sortien dos minjades, bollida amb oli per a sopar i sofregida amb ceba i cansalada per a dinar lo dia sigüent.

Fer-la és ben fàcil, se bull la col o bleda i la pataca ben bollida i al costat hi posem ceba sofregida i cansalada fregida o rostida. Aquí l´ha fet la Laura de Vidal per la colla californiana i tothom ha repetit, sobretot de cansalada rostida!

Bo i senzill, nyam! Gràcies Juanito, Carme i Cintín!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s