Suc de prèssic i suc de síndria

Aquí teniu un parell de receptes per quan hi ha tanta fruita al poble que tothom ne regala a tothom i ne mingem per a esmorzar, dinar, berenar i sopar. Esta recepta fresqueta ve de l’Anna de Ca Pepe que la fa pels xiquets i pels grans. Lo seu secret es la Thermomix però amb un túrmix normal també us quedarà bona.

Pel suc de prèssic, barrejar lo suc d’una taronja per cada prèssic, tot ben batut. Pel suc de séndria, ho podeu fer nomes amb séndria que queda super bo o barrejant séndria i meló. Si teniu la fruita a la nevera abans de fer el suc quedarà fresquet, sinó, us hi poseu uns cubitos. Perfecte per aquells dies que no es pot anar pel carrer de la calor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s