Farinetes

Esta recepta mos l’explica la Pepita de la Galla que mos diuen que se minjava a totes les cases com a primer plat per a dinar o sopar anyos ha. Sembla que esta recepta té la capacitat de transportar a la gent 50 anys atràs perquè tothom amb qui l´hem comentat mos ha començat a explicar històries de quan eren petits, dels seus ieios, oncles, ties i pares.

Les fotos son de la Laura de Vidal que n’ha fet pels seus xiquets per a sopar i sembla que ha sigut tot un èxit! A la recepta de la Pepita hi ha posat un all al fer lo pa fregit per a que tingui més gustet.

Farinetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s